Revere schoenen voor in de zomerperiode

Stijl & comfort gecombineerd
Het is niet altijd even makkelijk om goed passende schoenen te vinden, waar de zolen goed in gaan en die er mooi uitzien. Podotherapie Couteaux heeft Revere schoenen, slippers en sandalen die geschikt zijn voor verschillende voettypes.

Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed waardoor ze zeer geschikt zijn voor uw op maat gemaakte inlegzool en dit gaat niet ten koste van het fraaie design. De schoenen van Revere zijn modern, bieden kwaliteit, comfort en stijl.

Comfort

  • De gepolsterde hielpartij zorgt voor extra comfort en aanvullende schokabsorptie
  • Een ondersteunend voetbed zorgt voor verbeterde afwikkeling
  • Met de hand verwerkt kwaliteitsleder wordt gebruikt als boven- en voering materiaal
  • Een uitneembaar voetbed maakt de schoen uitermate geschikt voor inlegzolen
  • De mogelijkheid tot het verlengen van de riempjes met klittenbandsluiting biedt maximale individuele pasbaarheid

Kwaliteit

In het productieproces van de Revere schoenen wordt het gebruik van hoogwaardige materialen gecombineerd met het ambacht schoenen maken.

Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen worden alle materialen met de hand geselecteerd en getest. Zowel het bovenwerk als de voering van de Revere schoenen zijn gemaakt van het beste leder. De uitneembare comfort zool bevat een antibacteriële toplaag. Het totale productieproces voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden waardoor constante hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Riemverlengers

Omdat voeten verschillen in vorm, hoogte, breedte en lengte biedt Revere de mogelijkheid om sandalen en slippers individueel aan te passen. Dit is mogelijk zonder het uiterlijk van de schoen aan te tasten. Met de Revere riemverlengers kan er tot 15mm extra volume gecreëerd worden bij alle schoenen met een klittenbandsluiting. Zo is voor ieder model en kleur een optimaal comfort verzekerd.